OM JOHANNA

MOVIN' BOOTCAMP STOCKHOLM

Johanna Modin heter jag, 30 år gammal från Stockholm och grundare av Movin’ Bootcamps! Jag är certifierad gravid- och postpartum coach och älskar att hjälpa kvinnor att hitta kärleken för att svettas.

Träning har alltid varit min största hobby sedan jag satte min fot på min första fotbollsträning när jag var 10 år gammal. Jag slutade spela fotboll vid 19 års ålder och började då istället att träna på gym.

Idag brinner jag för högintensiva, varierade och rejält svettiga träningspass vilket jag sedan en tid tillbaka delar med mig av på min Instagram @JohannaOlineModin. Jag kände dock att jag ville ta detta ett steg längre, och det var så Movin’ Bootcamps startades. Jag vill hjälpa andra att känna den lycka jag känner efter ett träningspass. Träning handlar om så mycket mer än hur vi ser ut och jag vill sprida kärleken för “sweat parties”.

Movin’ Bootcamps är något av det roligaste och mest givande jag har gjort. Att se och höra deltagarna berätta om hur deras energi, styrka och livsglädje ökat på bara några veckor är helt fantastiskt!

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, hoppas jag att vi ses på något av mina Bootcamps i Stockholm! Let’s get Movin’

HÄR HITTAR DU OSS

Movin' Bootcampsligger centralt i Stockholm, endast 5 minuters gångavstånd från Fridhemsplan tunnelbana.

Adress: Fridhemsgatan 53, 112 46 Stockholm

Phone: 076-651 65 31

Email: bootcamp@johannamodin.com